Bliv certificeret som grøn virksomhed

Støt klimaet i fællesskab med Co2Clean

Har din virksomhed taget aktivt stilling til klima og miljø? Hvis ikke, så finder du hos Co2Clean en gylden mulighed for gøre det, på en nem, troværdig og profilerende måde. Hos os kan du nemlig blive medlem og dermed få en grøn profil, der viser at du støtter kampen for et sundere klima.

 

Det er hverken en vanskelig eller langvarig proces. For med dit medlemskab har du allerede bidraget til en sundere og grønnere fremtid for alle. Og tænker du måske, at det lyder lidt for let, så læs med her. For du vil hurtigt opdage, at tingene ikke nødvendigvis behøver være svære for at være gode og lukrative på den lange bane.

 

For dig og din virksomhed er det en god mulighed for støtte op om klimaet og samtidig få de fordele der ligger i en certificering. Certificeringen giver dig nemlig en unik mulighed for at profilere din virksomhed som en grøn virksomhed.

Sammen skaber vi et bedre klima

Hos os tilbyder vi et medlemskab, der viser både dine ansatte, dine kunder og dine samarbejdspartnere, at du aktivt støtter et bedre miljø. Det er utvivlsomt en beslutning, som de alle ville støtte op om og nikke anerkendende til.

 

Du kan sagtens følge op, ved at iværksætte små, miljøfremmende tiltag i virksomheden, for det vil dine ansatte helt sikkert gerne være med til at føre ud i livet. Det er tiltag af denne slags, der gør en ansat stolt af sin arbejdsplads. Det siges, at al omtale er god omtale – men positiv omtale er nu engang betydelig bedre end negativ omtale.

 

Når du vælger en certificering hos Co2Clean, så beder vi dig ikke om vis grad af engagement eller en kvartalsrapport over de seneste 3 måneders miljøtiltag, som din virksomhed har iværksat. Den del styrer du som virksomhedsejer helt selv, uden at vi på nogen måde blander os.

 

For et fællesskab er baseret på gensidig tillid og vi har fuld tillid til, at du varetager din virksomheds interesser på den bedst mulige måde. Ligeså kan du have fuld tillid til, at vi varetager vores del af aftalen, nemlig at plante nye træer til gavn for alle, inklusive din virksomhed.

 

For dig betyder det, at vores træer er med til at give din hjemmeside et neutralt CO2 aftryk. Det vil sige, at du kan markedsføre din virksomhed og dens produkter eller services helt CO2 neutralt, via virksomhedens hjemmeside.

Din vej til en miljøvenlig markedsføring

Markedsføring er aldrig gratis – det er den heller ikke hos os. Men en certificering giver dig nu alligevel den helt unikke fordel, at en del af din markedsføring bliver miljøvenlig. Det faktum er i sig selv værd at markedsføre. Og det kan du roligt gøre, for alt hvad du skriver og tilføjer på din hjemmeside, er med en certificering fra Co2Clean, miljøvenligt.

 

Vi sørger nemlig for, at de træer vi planter, giver dig en CO2 neutral hjemmeside. Det er helt sikkert noget du skal skilte med på din hjemmeside, for dine kunder og potentielle kunder vil helt sikkert synes godt om dit initiativ. Det ses nemlig ofte, at en virksomhed der støtter op om et godt formål, får flere trofaste kunder.

 

Det betyder at dit engagement på vegne af din virksomhed, kan give dig både nye kunder og mere trofaste kunder. På sigt vil det betyde, at din virksomhed vækster på den bedst tænkelige måde.

 

Det er den form for goodwill, der sjældent viser sig som en mulighed og som endnu sjældnere er så let at implementere, som en certificering fra Co2Clean. Det kræver ikke mere end et medlemskab og du er klar til, med god samvittighed, at give din virksomhed en grøn profil.

Du får mange fordele med en certificering

Med en certificering fra Co2Clean får du mere end bare goodwill og en god samvittighed. Lad os opsummere dine fordele, så du klart kan se, hvorfor du bør melde dig ind hos os

Som du ser, er der rigtig mange fordele for dig og din virksomhed, når du vælger en certificering hos Co2Clean. For en lille, årlig investering, kan du blive en fast del af vores fællesskab, der består af mange ligesindede virksomheder. De vil alle gerne vil deltage i en positiv og målrettet indsats for et fremtid med et sundt miljø.

Bliv en del af vores miljøbevidste fællesskab

Helt gratis er et medlemskab ikke – men næsten. Prisen for et års medlemskab hos Co2Clean er bare kr. 1.997,- ex. moms. Det er ikke meget mere end en rund 5 krone om dagen. Beløbet er naturligvis inklusiv alle de fordele, som du lige har læst om, hvilket gør din indmeldelse så meget mere attraktiv.


For det kan være svært, hvis ikke helt umuligt, at opnå den samme mængde fordele og den samme gode og langsigtede effekt for et beløb på 5 kroner om dagen. Desuden ved du, at Co2Clean har forpligtet sig til at plante træer, så du kan roligt være stolt at dit bidrag til miljøet. Se her (link til bliv medlem) hvor nemt du bliver en del af vores fællesskab.