Miljøvenlige virksomheder der deltager i vores grønne ordning

Tag et tjek på vores mange deltagere

Nedenfor finder du en oversigt over vores mange deltagere. De har hver især sagt ja tak til at være med til at skabe et bedre miljø – både til gavn for os nu og her, men i særdeleshed for fremtiden og vores børn og børnebørn og de næste mange generationer.

 

Mange virksomheder har allerede meldt sig ind som forkæmpere i klimakampen – din virksomhed kan blive den næste.

Tag stilling til klimaet og vær foregangsmand på et projekt til gavn for fremtiden

Ved at tilmelde dig Co2Clean melder du dig ind i kampen for et bedre miljø, et grønnere og sundere klima og en lysere fremtid for vores klode.

 

Ikke alene er det en fornuftig måde at fremtidssikre din virksomhed på, det er også en beslutning, der giver dig masser af goodwill fra både ansatte, kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser.

 

Der er ingen tvivl om, at dine ansatte vil støtte dine tiltag for en grønnere og mere miljøvenlig virksomhed – lige fra affaldssortering og papirfri referater til recycling og genbrug af det, det kan genbruges.

 

Dine kunder vil helt sikkert tage hatten af for dit initiativ, for dem kan det betyde, at de varer eller ydelser de køber hos dig, bliver endnu mere værd. Det er en god og fornuftig måde, at få mange flere trofaste kunder på.

 

Også dine samarbejdspartnere og forretningsforbindelser vil nikke anerkendende til din beslutning. Sandsynligvis i en grad, der giver endnu flere miljøvenlige virksomheder i Danmark.