Hvem er vi og hvad er vores vision?

Sammen skaber vi en lys og grøn fremtid

Co2Clean er henvendt til alle danske virksomheder, der gerne vil være miljøbevidste. Vi ønsker at tage kampen op med det stadigt stigende CO2 forbrug, så vores efterkommere og alle kommende generationer også kan nyde en grøn og sund verden. 

 

Den globale opvarmning skyldes nemlig primært et stigende forbrug af fossile brændstoffer, der leder store mængder CO2 ud i atmosfæren. Vi ønsker at gøre en forskel for de mange danske virksomhedsejere, der også gerne vil vise, at de tager stilling til miljøet.

 

Hvis vi alle tager ansvar og gør en indsats hver især, kan vi sammen gøre en stor forskel til gavn for vores allesammens fremtid. En indsats der rækker langt ind i fremtiden, til gavn for vores børns børnebørn og alle fremtidige virksomhedsejere.

Vi tager vores grønne ansvar seriøst

Vi skal være bevidste om, at vi alle har et ansvar og at vi, som virksomhedsejere, kan gøre vores indflydelse gældende på mange måder.

 

Hos Co2Clean tager vi vores ansvar meget seriøst, for vi tror på, at vi kan gøre en forskel for mange. Vores koncept er hverken indviklet, tidskrævende eller ressourcekrævende for dig, som vælger at melde dig ind i vores netværk.

 

Det giver dig en umiddelbar, troværdig og attraktiv status som grøn virksomhed. En virksomhed der har taget stilling til miljøet og som er sig sit ansvar bevidst.

Vi planter træer til gavn for din virksomheds CO2 aftryk

Vi planter nye træer, så du kan holde din hjemmeside CO2 neutral. Det koster nemlig på CO2 kontoen, hver gang en kunde besøger din side og når du eller dine medarbejdere arbejder med hjemmesiden. Det skyldes, at der forbruges el, når dine servere arbejder og når du benytter internettet.

 

Netop træer er efterhånden en mangelvare i verden, fordi der i mange år er drevet rovdrift på skovene. Flere træer er en nødvendighed, hvis vi skal komme den globale opvarmning til livs, for træerne har brug for store mængder CO2 for at vokse.

 

Det er vores måde at sørge for både en grøn profil til de danske virksomheder og en grønnere og sundere verden til gavn for miljøet.

 

Et medlemskab hos Co2Clean giver din virksomhed

Læs mere om hvordan du nemt certificerer din virksomhed her (link til certificering).