Få et CO2 besparende medlemskab hos Co2Clean

Miljøvenlig markedsføring, Nul Co2 Spild

Vil du gerne have mulighed for at profilere din virksomhed som værende miljøvenlig i en eller anden form, så er et medlemskab hos Co2Clean den helt perfekte løsning for dig. For  hos os er dit medlemskab dit bidrag til, at vi kan arbejde for et bedre klima og en sundere klode – både nu og på sigt.

 

Hvad du vælger at foretage af miljøfremmede tiltag i din virksomhed er helt op til dig. Vi tager os af den del, der vedrører din mulighed for at profilere din virksomhed som en grøn virksomhed. Og den del handler om at plante træer for fremtiden. 

 

For det er nemlig den mest effektive måde at udligne en del af den store mængde CO2, der stammer fra den menneskeskabte drivhuseffekt. Lige nu hænger den i atmosfæren, hvor den er med til at øge den globale opvarmning.

 

Ved at plante nye træer sørger vi ikke blot for, at du kan markedsføre din hjemmeside som CO2 neutral. Vi har også andel i, at vores fremtid bliver mere og mere miljøvenlig ved at være med til at reducere den globale CO2 mængde.

Du gør en forskel, mens vi gør arbejdet

Som travl virksomhedsejer er vi klar over, at din tid er dyrebar. Derfor gør vi arbejdet for dig. Dit medlemskab er dit bidrag til en mere miljøvenlig fremtid og til din CO2 neutrale hjemmeside. Vi beder dig ikke om mere, andet end at få det fulde udbytte at din nye, grønne profil. For det er en helt unik mulighed for at tiltrække nye kunder og masser af goodwill fra de eksisterende.

 

Til gengæld sørger vi for det næste skridt, nemlig at plante masser af nye træer, så hele vores fællesskab kan bidrage til en forbedring i den globale opvarmning. De mange nye træer optager nemlig store mængder CO2 i hele deres vækstperiode. Desuden har vi brug for ekstra træer på grund af mange års rovdrift på store skovområder i hele verden.

 

Som du kan se, gør vi det mere end nemt for dig at gøre en forskel for miljøet.

Bliv genkendt som et CO2 bevidst firma

Med det grønne badge på din hjemmeside får alle, der besøger din side et visuelt vink om, at du har taget stilling til vores miljø og hjælper til med at forbedre det. Det giver din virksomhed en helt unik markedsføringsværdi, som oven i købet også er miljøvenlig.

 

For de træer vi planter, er nemlig med til at gøre din virksomheds hjemmeside CO2 neutral. Det giver både miljøet generelt og din virksomhed specifikt en stor miljøgevinst.

 

Som virksomhedsejer ved du, at man aldrig skal undervurdere effekten af at støtte et godt formål. Og lige nøjagtigt den værdi der ligger i at støtte miljøet, er rigtig stor. Det er den, fordi der er utrolig meget fokus på miljøet i disse år.

 

Ved at sætte vores badge på din hjemmeside, er der gode chancer for, at dine kunder anser dit engagement for et ekstra positivt aspekt, der giver dem en åbenlys god grund til at forblive kunder hos dig.

 

Der ligger en stor værdi i genkendelsen af vores badge og de positive associationer der følger med. Denne værdi får alle vores medlemmer noget ud af, samtidig med den værdi, der ligger i at være del af et fællesskab.

Meld dig ind i et fællesskab af ligesindede virksomheder

Hos Co2Clean er alle vores medlemmer interesseret i at signalere, at deres virksomhed støtter kampen for et bedre miljø. Det giver en god synergi at være medlem af et fremsynet fællesskab. Her er du blandt ligesindede og har mulighed for udveksle erfaringer eller dele viden med hele eller dele af fællesskabet.

 

Vores medlemsdatabase er åben for dig, så du kan søge de medlemmer, du kunne tænke dig at handle med, arbejde sammen med eller udveksle erfaringer med. Om du benytter dig af denne mulighed eller ej, er helt op til dig.

Her er dine fordele som medlem hos Co2Clean

Nu er det heldigvis ikke sådan, at vi beder dig om noget, uden at give dig noget retur.

Hos os får du fuld valuta for en lille investering i fremtiden.

Alt sammen noget, der både kommer miljøet og din virksomhed til gode.

Og når vi siger en lille investering, så mener vi en lille investering.

En lille investering med massiv effekt

For det der svarer til godt 5 kroner om dagen, kan du sikre dig en grøn profil til din virksomhed. Hos os betaler du nemlig kun kr. 1997,- ex. moms en gang om året.

 

For det beløb får du rigtig meget værdi for din virksomhed. Alene den brandingværdi der ligger i at kunne profilere sig som et grønt firma, er ubetalelig.  Derfor bør du kraftigt overveje et medlemskab af Co2Clean, vi lover dig meget og vi holder det hele.